TOPIC: problem with modal popup

problem with modal popup 2 years 3 months ago #4681

  • ron
  • ron's Avatar
  • Offline
  • Member
  • Posts: 4
  • Karma: 0
hi guys

im having an issue with all my modal popups.

Everytime i click on it (ex. ask question or edit item) it initially displays the last modal popup then displays the appropriate form. i alrady disabled all cache but the issue still persists

does anyone have a similar issue?

thanks
The administrator has disabled public write access.

problem with modal popup 2 years 3 months ago #4683

  • coolanders
  • coolanders's Avatar
  • Offline
  • Member
  • Posts: 52
  • Thank you received: 1
  • Karma: 2
Does your website template support Bootstrap 3? The frontend modals are all using Bootstrap modals.
Often the Joomla template create conflict. I have similar issue previously where my yootheme template has define a modal style.
Please share your link so I can check.
The administrator has disabled public write access.

problem with modal popup 2 years 3 months ago #4685

  • ron
  • ron's Avatar
  • Offline
  • Member
  • Posts: 4
  • Karma: 0
coolanders thank you so much for your reply.

i already checked using joomla 3 default template and the problem still persists. im using purity III template by the way.

i also checked the <head > and all required bootstrap css and js has been called.

my site is http://mayari.com.ph/

thanks again
The administrator has disabled public write access.

problem with modal popup 2 years 3 months ago #4686

  • coolanders
  • coolanders's Avatar
  • Offline
  • Member
  • Posts: 52
  • Thank you received: 1
  • Karma: 2
I re-read your post and i realize you mean that when you open the modal it show previous page before going to the original page.
It has nothing to do with js conflict at all. I have issue when I hosted my site in 1&1 before because i have very slow site. AWhen i move to siteground it works normally and speed is normal.

It show the previous page when it takes time to load the page. That is how I fix my issue before.
The administrator has disabled public write access.

problem with modal popup 2 years 3 months ago #4695

  • ron
  • ron's Avatar
  • Offline
  • Member
  • Posts: 4
  • Karma: 0
hi coolanders

thank you again for your reply.

im already using siteground and the problem still persists.

im not yet sure but i think it has something to do with the modal content of bootstrap.

i'll update this post when i have the solution.

With the current installation every time a user experiences slow server or internet connection he will definitely see the last modal content. This might be a problem for new user(clients/buyers). We might lose clients because of this confusion. i dont think it would be professional to add a note saying "if your form hasnt appeared please wait for it, its normal"

thanks again
The administrator has disabled public write access.
Moderators: Cheryl Sabarita, Grzegorz Svoboda, Vanessa, Jordan, Jomel
Powered by Kunena Forum